Cameo workshop/lan i Jönköping

Nu är det dags för cameo workshop/lan i Jönköping!

Lördagen den 1/6 drar vi gång ett dagslan i nya charmiga lokaler i kvarteret Ödlan centralt i Jönköping. Kl. 10-20. Lanet arrangeras i samarbete mellan Makers JKPG och EnMatilda pyssel och vinyl.
Under dagen kommer det erbjudas workshops inom flera olika områden, grunder i cameo, flerfärgstryck, print and cut, papperspyssel etc. även mycket tid för eget pyssel och gemensamt lärande, för allt från nybörjare till expert.
För dig som inte har en cameo finns det en till låns, du behöver dock ha med en egen dator. Det finns även 2 värmepressar på plats för er som vill testa det.
Loppisbord finns där alla kan ställa upp sina saker till försäljning och där finns det garanterat en blandning av skyltvinyl, htv och trycksaker.
Nyrenoverade charmiga industrilokaler i kvarteret ödlan ligger på andra sidan Munksjön och tar 5 minuter med buss från city. I området finns McDonalds, Max och ICA Maxi ligger inom 15 minuters gångavstånd, vi ordnar under dagen så vi kan samhämta mat ifrån pizzeria och sushi ställe.

Anmälan sker till Matilda på mail enmatildapysselochvinyl@gmail.com
Ange:NAMN och MAILADRESS. Anmälan är bindande, men du kan överlåta din plats. Det finns endast 30 platser så först till kvarn!

Pris: 300 kr
I priset ingår medlemskap i Makers JKPG, en goodibag och kaffe med lätt tilltugg. För dig som redan är medlem i Makers (2019) kostar det endast 200 kr. Betalning senast 19/5.

När: Lördag 1 juni 2019 kl. 10:00

Var: Kvarteret Ödlan, Syrgasvägen